Wil jij een startup in het onderwijs leiden?

action-adult-adventure-1098365_FOR SSSITE.jpg

Cursio is het online platform voor studiekiezers. We zoeken een ondernemende en klantgedreven leider om Cursio een toppositie te geven binnen de snelgroeiende en veelbelovende markt van onderwijstechnologie. De (voor ons) ideale leider heeft actuele kennis van digitale ontwikkelingen leidt een eigen team van young professionals.

Met jouw visie draag je direct bij aan de ontwikkeling van ons product en laat Cursio snel groeien in het hoger onderwijs. Daarmee heb je grote impact op de verbetering van studiekeuzes van 150.000 studiekiezers die het Hoger Onderwijs binnenstromen.


Profiel

Misschien heb je eerder een startup geleid en wil je het deze keer nog beter doen. Je bent ambitieus en je wilt de onderwijswereld veranderen. Je kunt fondsen werven en een team opbouwen. Je bent een digital native met een ondernemershart en je bent in staat om je team én klanten te inspireren, uit te dagen en met je mee te gaan.

Je hebt een moderne visie op onderwijs, je ziet opportunities en weet hoe je de behoeften van de markt om kunt zetten in een commercieel product. Je hebt ervaring met agile development en betrekt gebruikers in een continu proces van feedback, metingen en optimalisatie van het product.


Je hebt:

  • Tenminste twee jaar ervaring als projectleider, coördinator of leidinggevende binnen een startup of ander bedrijf

  • Eerder succesvol fondsenwerving gedaan of daar substantieel aan bijgedragen.

  • Ervaring met online, user experience, projectmanagement en social media marketing

  • Ervaring met het vertalen van klantbehoeften in zakelijke inzichten en productspecificaties

  • Excellente communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (schrijven en presenteren)

  • Affiniteit met onderwijstechnologie

  • Ervaring met Agile development processen en tooling (bijvoorbeeld Jira)

Wat is Cursio?

Aan het eind van hun schooltijd staan scholieren van vwo en havo voor een van de meest ingrijpende keuzes in hun leven: wat ga ik studeren, waar en waarom deze opleiding? Die keuze blijkt in 20% - 50% van de gevallen verkeerd uit te pakken, met alle gevolgen van dien.

Cursio heeft een platform ontwikkeld waar studiekiezers online kunnen proefstuderen. Met Cursio ervaren zij wat een studie daadwerkelijk inhoudt en hoe het leven als student er straks uit gaat zien. Vele duizenden studiekiezers hebben inmiddels een online cursus bij Cursio gevolgd.

Startup

Cursio is gestart door Jaeques Koeman en Arie den Boon. Het kantoor van Cursio wordt gedeeld met andere startups en bevindt zich op enkele minuten loopafstand van het Vondelpark en het Leidseplein in Amsterdam.


Aanmelden

Voel je je aangesproken door het geschetste profiel en denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Stuur dan voor 1 november 2018 je CV en een korte motivatiebrief naar Arie den Boon. Gesprekken met geselecteerde kandidaten zullen plaatsvinden in de maand december 2018.

Aanvullende informatie is te krijgen bij arie@cursio.nl